06 12 86 49 36

Voorwaarden

AANBETALING

Wanneer u aan heeft gegeven interesse te hebben in een van onze vakantieproducten, dan mailen wij u ons boekingsformulier. Wij vragen u, nadat u ook onze boekingsvoorwaarden goed heeft door genomen, het boekingsformulier correct ingevuld aan ons terug te mailen.

CCA-Travel werkt met kleinschalige accommodaties en wij moeten tijdig kunnen informeren of de accommodaties beschikbaar zijn in de door u gewenste periode van het jaar.

Indien u bij ons een reis/vakantie boekt die binnen 6 weken voor vertrek valt, bent u verplicht de gehele reissom ineens te betalen.
Indien de reis buiten de 6 weken voor vertrek valt, betaalt u een aanbetaling die staat vermeld op uw boekingsformulier en dient binnen 14 dagen te worden voldaan, per reservering betreffende onze accommodatie en tentenverhuur. Het resterende bedrag moet u 6 weken voor aanvang van uw vakantie aan ons overmaken.

Sommige van onze samenwerkingspartners vragen een hoger bedrag voor de aanbetaling. Wij zullen dat bij de boeking aangeven.
Boekingen onder de € 250,- dienen geheel te worden betaald, zonder aanbetaling.

Voor reizen op maat, trouwen en workshops betaalt u € 200,- p/p. Het restantbedrag moet u 7 weken voor vertrek voldaan hebben.

Bij betaling graag vermelden accommodatie of workshop.

Zodra de aanbetaling of het gehele bedrag is binnengekomen staat de boeking vast en krijgt u een kopie van het boekingsformulier teruggestuurd. Het resterende bedrag dient zeven weken voor aanvang overgemaakt te zijn. Twee weken voor aanvang van uw vakantie krijgt u van ons alle benodigde informatie betreffende uw vakantieadres.

Bij overmacht:

Er wordt u een gelijkwaardig appartement/tent of caravan aangeboden in geval hetgeen welke geboekt is niet door kan gaan tengevolge van: Interne schade; Overlijden van de eigenaar van appartement of echtgenoot; Andere veiligheidsredenen die een risico voor de veiligheid van de klant zouden kunnen zijn.

ANNULERING

Mocht u willen annuleren dan betaald u:

Naast eventueel verschuldigde reserveringskosten bent u de volgende annuleringskosten verschuldigd:

- bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;
- bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;
- bij annulering op de vertrekdag of later: de volle reissom.

Voor alle workshops geldt maximaal 12 deelnemers en minimaal 6 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen t.a.v. de workshops behoudt CCA-Travel zich het recht voor om deze tot 2 weken van te voren te annuleren. Het aanbetaalde bedrag wordt teruggegeven.

CCA-Travel is niet aansprakelijk voor welke opgelopen schade of letsel dan ook tijdens uw verblijf. Wij raden u het daarom van harte aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten om zo eventuele misverstanden te voorkomen.

Voor onze verdere diensten en producten die vallen onder het vervoer, deze vallen onder onze algemene voorwaarden van de KNV.

U kunt onze algemene voorwaarden hier downloaden.